FCP-conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit

Cultuureducatie met Kwaliteit heeft de afgelopen jaar een steeds vanzelfsprekender karakter gekregen. Een positieve ontwikkeling, naar meer en beter cultuuronderwijs in Nederland. Scholen, culturele instellingen en lokale overheden werken samen aan een toekomst waarin kunst en cultuur onlosmakelijk verbonden zijn met het onderwijs.

Dit jaar valt de CmK-conferentie iets eerder in het jaar. Dat betekent dat je dus minder lang hoeft te wachten voor je weer met relevante partners en collega's ervaringen, verhalen en vragen kan uitwisselen. Het FCP is druk bezig om een zo interessant mogelijk programma voor iedereen samen te stellen. De invulling daarvan houd je dus nog even tegoed van ons. Je kan wel vast de datum in je agenda zetten: woensdag 30 oktober, in Utrecht. Meer informatie tref je op de website van de conferentie.

fonds voor cultuurparticipatie

Specificaties

Datum
Tijd
9.30-17.00 uur
Locatie
TivoliVredenburg, Utrecht
cultuureducatie met kwaliteit, fcp, cultuurkwadraat

Met het goede nieuws van minister van Engelshoven over de verdere samenwerking na 2020 in onze broekzak, gaan we tijdens de conferentie vanuit deze sterke basis kijken naar de kansen die er nog liggen. We verbreden de horizon en kijken verder. Voorbij schooltijden, voorbij het PO, voorbij regulier onderwijs en voorbij het huidige curriculum. Zodat ieder kind in het primair onderwijs de basis legt voor later.