Inspiratie- bijeenkomsten Kinderkunstweek

- DE INSPIRATIEBIJEENKOMSTEN ZITTEN VOL - Doe jij met jouw school voor het eerst mee aan de Kinderkunstweek en wil je praktische tips en handvatten voor creatieve lessen? Ben je deelnemer van het eerste uur en wil je graag verdieping in de activiteiten die je tijdens de Kinderkunstweek aan de leerlingen aanbiedt? Ga je graag eens met andere creatieve technieken en materialen aan de slag? Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Inspiratiemiddagen voor scholen die gaan deelnemen aan Kinderkunstweek 2020

Kinderkunstweek en Cultuurkwadraat bieden dit jaar vijf gratis inspiratiemiddagen op 22, 29 januari en 5, 12, 19 februari 2020 aan.

Kinderkunstweek, cultuurkwadraat, inspiratiebijeenkomsten

Specificaties

Datum
-
Tijd
Je krijgt een interactief programma aangeboden van twee uur
Locatie
Op jouw school, bij voorkeur in een handvaardigheidslokaal of aula
kinderkunstweek, cultuurkwadraat, cultuureducatie met kwaliteit

NIEUW: Kinderkunstweek inspiratiemiddag bij jou op school!

Met de inspiratiemiddagen willen we jou en je schoolteam door middel van workshops op een praktische manier inspireren om met je leerlingen aan de slag te gaan tijdens de Kinderkunstweek die op 11 maart 2020 van start gaat. We komen met een team bij jou op school langs en we bieden vraaggerichte workshops aan! We helpen je graag aan de hand van de wensen en behoeften van jou en jouw schoolteam op weg met ideeën en voorbeelden die je bij wijze van spreken de volgende dag in de klas kunt gebruiken.

Per regio (Tholen, Walcheren, Schouwen-Duiveland, Zeeuws-Vlaanderen en Noord- en Zuid-Beveland) wordt er één inspiratiemiddag aangeboden.

Maak kans op één van de vijf gratis inspiratiemiddagen

Doe jij met je school mee aan Kinderkunstweek 2020 en zie je een inspiratieprogramma op maat wel zitten bij jou op school? Meld je dan nu aan!

Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen Stichting Kinderkunstweek en Cultuurkwadraat samen met Zeeuwse kunstenaars; Agnes den Hartogh en Ramon de Nennie, een interactief programma samen.

Voor wie?

Schoolteams of een groep leerkrachten van samenwerkende scholen. Per inspiratiemiddag kunnen er maximaal 20 leerkrachten deelnemen.

Wanneer?

De inspiratiemiddagen worden georganiseerd op de volgende woensdagen; 22, 29 januari en 5, 12 en 19 februari 2020.

Duur?

Je krijgt een interactief programma aanboden van twee uur.

Waar?

Op jouw school, bij voorkeur in een handvaardigheidslokaal of aula.

Aanmelden?

Via onderstaand formulier kun je je vóór 31 december 2019 aanmelden om kans te maken op één van de vijf gratis inspiratiebijeenkomsten.

We maken begin januari, uiterlijk 10 januari 2020, per e-mail bekend welke scholen een gratis inspiratiemiddag aangeboden krijgen.

Logo Kinderkunstweek 2020: Binnenstebuiten - Het huis in de kunst

Nog niet aangemeld voor de Kinderkunstweek?

Voor veel scholen in Zeeland is deelname gratis. 

Meer informatie