Ontwikkelsessie CmK - Terneuzen

Cultuurkwadraat is door Provincie Zeeland gevraagd ook voor de derde periode Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) 2021-2024 een plan en subsidieaanvraag voor te bereiden.

Ontwikkeling Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024

Cultuurkwadraat, KCE Oosterschelderegio, Kunsteducatie Walcheren en Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen hebben hiervoor de handen ineen geslagen. Samen met onderwijs en culturele veld wordt van 1 juni tot 1 november 2020 een plan ontwikkeld waarmee alle scholen in Zeeland in de jaren 2021-2024 een boost kunnen geven aan hun cultuuronderwijs.

Mee ontwikkelen?
Wil je meedenken over de ontwikkeling van de nieuwe regeling in Zeeland, dan ben je van harte welkom bij  één van de ontwikkelsessies voor cultuurprofessionals. We organiseren drie bijeenkomsten op 8, 9 en 10 september verspreid over Zeeland. 

Wil je deelnemen aan de ontwikkelsessie op 9 september?
Meld je dan aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Deelname is gratis.
Uiteraard hanteren we bij de organisatie van de bijeenkomsten de Covid 19-richtlijnen van de overheid. Dit maakt dat er per ontwikkelsessie maximaal 20 personen mogen deelnemen. Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en vol = vol.

Graag een individueel gesprek? 
Meld je via mail: info@cultuurkwadraat.nl bij ons aan en wij nemen vervolgens contact met jou op om een gesprek in te plannen.

Meer informatie 

infographic_cultuurkwadraat_cultuureducatie_met_kwaliteit_in_zeeland_2021-2024

Specificaties

Datum
Tijd
18.30-21.00 uur
Locatie
Bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen, Oostkant 1, Terneuzen