Op pad: vraag De Cultuurbus aan

Ga je met je leerlingen op bezoek bij een culturele instelling? Gedurende drie periodes per schooljaar kan je bij ons een aanvraag doen voor De Cultuurbus. Vanwege de eerdere lockdown is het mogelijk om vanaf 21 april tot 30 september busritten met De Cultuurbus aan te vragen. Wij nemen de aanvraag in behandeling en informeren je uiterlijk tien dagen na het verstrijken van de aanvraagperiode of we een bus voor jullie hebben gereserveerd. Indien je last-minute een busrit wil aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op via: 0118-414928.

Let op!

  • Als je via Cultuurkwadraat een bus aanvraagt, regelt Cultuurkwadraat alleen het busvervoer. Het bezoek aan de culturele instelling dient zelf geboekt te worden. Het is pas mogelijk een bus aan te vragen als het cultuurbezoek is ingepland.
  • De Cultuurbus vertrekt op zijn vroegst om 9.00 uur vanaf de school. Houd hier rekening mee bij het maken van afspraken met de culturele instelling.
  • Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
  • Aanvragen die aan de algemene voorwaarden en uitgangspunten voldoen worden gehonoreerd totdat het regioplafond is bereikt. Is er minder vraag in een regio, dan wordt het overgebleven budget ingezet voor aanvragen uit andere regio’s.

Aanvraagformulier De Cultuurbus

Tot 30 september 2021 staat op deze pagina het aanvraagformulier voor het reserveren van een rit(ten) met De Cultuurbus online.  De doorlooptijd van een busrit aanvraag is 10 dagen. Indien je last-minute een busrit wil aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op via: 0118-414928.

Reservering Cultuurbus

Veelgestelde vragen

We hebben de belangrijkste veelgestelde vragen over de regeling Busvervoer Cultuurbezoek voor je verzameld.

Contact

Ben je geïnteresseerd in Cultuurkwadraat of wil je meer weten? We vertellen je graag meer over cultuureducatie in Zeeland!

Meld je aan als bestemming

Om toegevoegd te worden aan de lijst van bestemmingen voor cultuurbezoek vragen we culturele instellingen een aanmeldformulier in te vullen.