LinC ZeeBra

In september 2023 start de opleiding Leiderschap in Cultuur Zeeland & Brabant (afgekort: LinC ZeeBra). LinC ZeeBra is er voor culturele leiders die willen werken aan hun leiderschap, visie en innovatieve vermogen. In Zeeland is het belangrijk dat er voldoende jonge en ambitieuze mensen zijn voor leidinggevende posities in de culturele sector.

Bij LinC ZeeBra draait het om: opdoen van de nieuwste inzichten, reflectie, kennisdeling en inspiratie. Het programma is ervarings- en actiegericht. Gastdocenten en ervaringsdeskundigen delen kennis waarmee de deelnemer zelf en in teams praktisch aan de slag gaat.

LinC ZeeBra richt zich op thema's als persoonlijk leiderschap, artistiek versus zakelijk, denken in kosten en opbrengsten, innovatie, business planning, publieksontwikkeling; de verbinding van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten. Deelnemers worden uitgedaagd om kritisch naar zichzelf en hun eigen beroepspraktijk te kijken, maar ook het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere deelnemers is van groot belang.

Deelnemers sluiten aan op het landelijk netwerk van LinC-professionals en vormen zelf ook een regionaal kennisnetwerk. Samen werken zij aan nieuwe verbindingen tussen instellingen, disciplines, cultuur en samenleving en aan een vitale, slagvaardige en financieel gezonde sector.

Lees hier verder

Klik hier om je direct aan te melden 

 
Afbeelding: certificaatuitreiking eerste lichting LinC Brabant
LinC Brabant

Specificaties

Doelgroep
Cultuurprofessionals
Trainer
Gastdocenten / docenten Universiteit Utrecht
Categorie
opleiding
Prijs
3000 euro I subsidie is mogelijk via Werktuig PPO