Ons team

Cultuurkwadraat werkt intensief samen met scholen, cultuurprofessionals, Provincie Zeeland, provinciale en lokale partners om het cultuuronderwijs in Zeeland te versterken. Ons team speelt een verbindende rol tussen de scholen en het culturele veld. Het team kent de beleidsprogramma’s van OCW, provincie en fondsen, zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het snijvlak van cultuur en onderwijs en ondersteunen gemeenten graag bij het verkennen en uitwerken van lokaal toepasbaar beleid.

leo nieuw

Leo Adriaanse 

Directeur-bestuurder 

 

E-mailadres: l.adriaanse@cultuurkwadraat.nl

Telefoonnummer: 06 51 99 08 82

Werkdagen: maandag t/m vrijdag 

tessa nieuw

Tessa Sonnemans

Adviseur cultuureducatie en -participatie

 

E-mailadres: t.sonnemans@cultuurkwadraat.nl

Telefoonnummer: 06 10 54 42 99

Werkdagen: maandag t/m donderdag 

iris nieuw

Iris Scherphof

Communicatiemedewerker

 

E-mailadres: communicatie@cultuurkwadraat.nl 

Telefoonnummer: 06 49 84 97 32

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag

Actueel

logo

Drukte bij de Cultuurbus

27 mei 2022 — Vanaf 1 t/m 30 juni 2022 is het weer mogelijk om een Cultuurbus aan te vragen. Nu de coronamaatregelen opgeheven zijn, gaan scholen de weken voor de zomervakantie nog graag op pad. Dit maakt dat het erg druk is bij de busmaatschappij. Het is daarom mogelijk dat jouw aangevraagde busrit niet of op een ander moment kan plaatsvinden.
Lees verder
vlag Oekraine

Kunst en cultuur voor Oekraïense kinderen in Zeeland

6 mei 2022 — De Coöperatie Primair Onderwijs Zeeland, SportZeeland en Cultuurkwadraat. Daarmee willen we bewerkstelligen dat we in Zeeland zorgen voor een programma met sportieve en culturele activiteiten, naast de (in ontwikkeling zijnde) taalklassen voor Oekraïense vluchtelingenkinderen.
Lees verder