Meld je nu aan voor diverse trainingen

17 aug 2020 — Het nieuwe schooljaar gaat bijna van start in Zeeland. Ook dit schooljaar biedt Cultuurkwadraat weer diverse gratis trainingen aan voor leerkrachten, cultuurcoördinatoren, cultuurprofessionals en andere geïnteresseerden! Meld je nu aan voor de basistraining interne cultuurcoördinator (start 9 september) of de professionele leergemeenschap cultuureducatie (start 10 november).

Trainingen Cultuurkwadraat, cultuureducatie met kwaliteit, Zeeland

Basistraining interne cultuurcoördinator: bied je praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op school optimaal vorm te geven, te stimuleren en te behouden. In de bijeenkomsten krijg je onder meer ingrediënten aangereikt voor het schrijven van een cultuurbeleidsplan of een update van het bestaande cultuurbeleidsplan op school.

Aanmelden

PLG cultuureducatie: In een professionele leergemeenschap (PLG) leer je samen met andere leerkrachten, icc'ers, kunstvakdocenten en pabo-studenten door te delen. Wil je aan de slag met een persoonlijke ontwikkelvraag, teamontwikkeling of schoolbrede ontwikkeling op gebied van alles rondom kunst, cultuur en erfgoed? Binnen een PLG doe je dit samen, onder begeleiding van een facilitator van de HZ University of Applied Sciences.

Aanmelden 

Naar nieuwsoverzicht