Ontwikkel jij mee?

26 aug 2020 — Na bijna acht jaar Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) werken inmiddels 121 Zeeuwse schoollocaties met CmK aan het verbeteren van hun cultuuronderwijs. Dat is 65% van het primair onderwijs, zelfs 10% meer dan landelijk.

cultuureducatie, cultuurkwadraat, zeeland, cultuureducatie met kwaiteit

Dit smaakt naar meer en daarom is Cultuurkwadraat door Provincie Zeeland gevraagd ook voor de derde periode CmK (2021-2024) een plan en subsidieaanvraag voor te bereiden. Cultuurkwadraat, KCE Oosterschelderegio, Kunsteducatie Walcheren en Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen hebben hiervoor de handen ineen geslagen. Samen met onderwijs en culturele veld wordt van 1 juni tot 1 november 2020 een plan ontwikkeld waarmee alle scholen in Zeeland in de jaren 2021-2024 een boost kunnen geven aan hun cultuuronderwijs.

Mee ontwikkelen?
Ben je actief in de culturele sector in Zeeland en wil je meedenken over de ontwikkeling van de nieuwe regeling? Dan ben je van harte welkom bij één van de ontwikkelsessies voor cultuurprofessionals. We organiseren drie bijeenkomsten op 8, 9 en 10 september verspreid over Zeeland. Je kan je hiervoor aanmelden via de agenda.

 agenda.

Ben je actief in het Zeeuwse onderwijs en wil je meedenken? Stuur dan een e-mail naar info@cultuurkwadraat.nl. We voeren tot 15 september verkennende gesprekken.

Graag een individueel gesprek? 
Meld je via mail: info@cultuurkwadraat.nl bij ons aan en wij nemen vervolgens contact met jou op om een gesprek in te plannen.

Meer informatie?
Via de volgende link tref je uitgebreide informatie: CmK 2021-2024.

Naar nieuwsoverzicht