Meld je aan voor online inspiratiebijeenkomst Proeftuin Muziekeducatie

14 sep 2020 — Door middel van initiatieven en regelingen als; Méér Muziek in de Klas, Cultuureducatie met Kwaliteit en Impuls Muziekonderwijs, is er de laatste jaren door het Zeeuwse onderwijs flink geïnvesteerd in muziekonderwijs.

Proeftuin Muziekeducatie

Online inspiratiebijeenkomst Proeftuin Muziekeducatie 

Wil je het muziekonderwijs bij jou op school, samen met een collega-school of scholenkoepel breed versterken en verduurzamen? Een leerlijn muziek ontwikkelen en borgen? Kennismaken met nieuwe muziekworkshops of voorstellingen? Een samenwerking met een cultuurprofessional of BSO uit de omgeving aangaan om leerlingen kennis te laten maken met de culturele omgeving? Of groepsleerkrachten en vakdocenten ontwikkelingsmogelijkheden bieden? 

Noteer dan dinsdag 22 september in je agenda. Deze online bijeenkomst staat in het teken van inspiratie en is bedoeld voor: leerkrachten, vakspecialisten, studenten, docenten, cultuurprofessionals en culturele instellingen. 

Meld je aan!
Wil je deelnemen aan de online inspiratiebijeenkomst of de bijeenkomst na 22 september terugkijken? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.
 Je ontvangt dan de weblink naar de online inspiratiebijeenkomst. Deelname is gratis.

Aanmelden 

Naar nieuwsoverzicht