Aanvraagperiode De Cultuurbus 1 t/m 31 januari

5 jan 2021 — Met De Cultuurbus reizen leerlingen gratis naar musea, theaters en concerten in Zeeland (en met flinke korting daarbuiten). Je kunt de bus aanvragen voor cultuurbezoek met de basisschool, onderbouw vo en alle klassen vmbo. De tweede aanvraagperiode van dit schooljaar is nog geopend t/m 31 januari 2021.

De Cultuurbus

Volgens de richtlijnen van het RIVM zijn ieder geval tot 19 januari 2021 alle culturele instellingen gesloten en is het  voor scholen niet mogelijk om met leerlingen op cultuurbezoek te gaan.

 

Reserveren

  • De aanvraag voor De Cultuurbus gaat via het online aanvraagformulier.
  •  Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en getoetst aan de Algemene voorwaarden regeling Busvervoer cultuurbezoek. 
  • Ons streven is scholen binnen één week na de aanmeldperiode per e-mail te laten weten of hun aanvraag wordt toegekend of niet.
  • Scholen die in de tweede aanmeldperiode een aanvraag doen en dit in de eerste niet hebben gedaan, krijgen voorrang op scholen die bij de eerste aanmeldperiode busritten toegewezen hebben gekregen.

DE CULTUURBUS RESERVEREN

 

Uitgestelde busritten
Is jullie reservering niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen en wil je alsnog gebruik maken van jullie reservering, laat het ons dan weten. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen later in het jaar gebruik te maken van de oude reservering. Dat kan per mail via cultuurbus@cultuurkwadraat.nl en telefonisch via 0118-414928 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag).

 

Culturele kaart
Op de culturele kaart diverse Zeeuwse culturele instellingen die educatieve programma’s aanbieden. Hier rijdt De Cultuurbus in elk geval naar toe. Wil je naar een andere locatie? Geef dat aan op het aanvraagformulier en wij checken of jullie bestemming ook op de culturele kaart kan worden genomen.

Cultuurkwadraat volgt de richtlijnen van het RIVM. Bij een gewijzigde nationale aanpak kunnen ook de regels voor De Cultuurbus wijzigen. 

De derde aanvraagperiode staat gepland voor 1 t/m 30 juni 2021.

Naar nieuwsoverzicht