Help ons de amateurkunstensector nog beter in beeld te krijgen

26 jun 2024 — Ben jij onderdeel van de amateurkunstensector (formeel en non-formeel georganiseerd) in Zeeland? Dan kan je ons helpen om de sector beter in kaart te brengen, door middel van het invullen van een korte enquête. Het invullen hiervan neemt slechts een paar minuten in beslag.

cultuur hub zeeland

Samen met Toonbeeld en KEW zet Cultuurkwadraat zich in voor de toekomst en versterking van de infrastructuur van het amateurkunstveld in Zeeland. Dit doen we door samen met amateur-kunstorganisaties uitwisselingen en workshops te organiseren bij zogenaamde cultuur hubs, waar mensen uit verschillende generaties naar toe kunnen komen om aan cultuurbeoefening te doen. Bij Cultuur Hub Zeeland draait het om samenkomen en dat kan op verschillende locaties, zoals in ruimtes van maatschappelijke instellingen, kindcentra of zorginstellingen. De pilot vindt plaats in de regio Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen en loopt tot juni 2025.
 

>>Help ons de amateurkunstensector nog beter in beeld te krijgen

Ben jij onderdeel van een van de onderstaande doelgroepen? Dan kan je ons helpen om de sector beter in kaart te brengen, door middel van het invullen van een korte enquête. Het invullen hiervan neemt slechts een paar minuten in beslag.

Klik hier voor het invullen van de enquête als:

Amateurkunstbeoefenaar

Hub of vereniging

Gemeente

Meer info

Naar nieuwsoverzicht