Start basistraining interne cultuurcoördinator (icc)

De basistraining interne cultuurcoördinator leidt leerkrachten of basisschooldirecteuren en cultuurprofessionals op tot cultuurcoördinator in het basis- en voortgezet onderwijs. Schooljaar 2021-2022 organiseren we twee icc-trainingen. Deelnemers uit de Oosterschelderegio en Walcheren kunnen deelnemen aan de training in Goes. Deelnemers uit Zeeuws-Vlaanderen kunnen deelnemen aan de training in Terneuzen.

Wil je nog beter toegerust zijn voor je werk als interne cultuurcoördinator in het primair of voortgezet onderwijs? Volg dan de icc-trainnig. De training is leerzaam en inspirerend voor zowel nieuwe als gecertificeerde cultuurcoördinatoren en groepsleerkrachten, omdat actuele ontwikkelingen in cultuureducatie de revue passeren. 

De training biedt praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op school optimaal vorm te geven, te stimuleren en te behouden. In de bijeenkomsten krijg je onder meer ingrediënten aangereikt voor het schrijven van een cultuurbeleidsplan of een update van het bestaande cultuurbeleidsplan op school.

Inhoud basistraining icc

Wil je alvast meer informatie over de opzet en inhoud van bijeenkomsten van de icc-cursus? Stuur dan een e-mail naar: info@cultuurkwadraat.nl 

Voor wie: schoolteam/leerkrachten, icc'ers, cultuurprofessionals

Data en locaties: 

Voor deelnemers uit de Oosterschelderegio en Walcheren - locatie Goes - woensdagen van 15:30-19:30: 15 september, 13 oktober, 10 november en 8 december 2021 en 26 januari en 16 maart 2022. 

Voor deelnemers uit Zeeuws-Vlaanderen - locatie Terneuzen - dinsdagen van 15:30-19:30: 21 september, 12 oktober, 2 november en 14 december 2021 en 18 januari en 8 maart 2022.

Kosten: de basistraining icc wordt mogelijk gemaakt door de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Er zijn daarom geen kosten aan deelname verbonden. 

Inschrijvenvia het aanmeldformulier, geef in het opmerkingenveld aan of je de cursus in Goes of Terneuzen wilt volgen.

Start basistraining icc januari 2020

Specificaties

Datum
Tijd
15:30-19:30, voor broodjes wordt gezorgd
Locatie
Goes of Terneuzen

Meer informatie of direct inschrijven?

Uitgebreide informatie over de basistraining interne cultuurcoördinator tref je via de volgende link.