Zoom-meeting: stel je vragen over Samen in Zee - juli

Je wilt graag een subsidieaanvraag doen via de nieuwe Samen in Zee-regeling, maar je loopt tegen obstakels aan. Geen probleem! Tijdens dit Zoom-vragenuurtje kun je Leo Adriaanse (directeur Cultuurkwadraat) en Tessa Sonnemans (adviseur Cultuurkwadraat) de oren van het hoofd vragen over het hoe, wat, wanneer en waarom van Samen in Zee.

Advies op maat 
Past mijn aanvraag binnen een van de projectthema’s van Samen in Zee? Hoe vul ik een samenwerkingsverband in? Hoeveel subsidie vraag ik aan? Een subsidieaanvraag schud je niet zomaar uit je mouw. Er zijn allerlei voorwaarden en normen waar je aan moet voldoen. De medewerkers van Cultuurkwadraat kunnen je gratis advies geven over wat bij jouw project past. Advies op maat, dus! En hebben zij het antwoord niet direct paraat, dan ontvang je dat in de dagen daarna per mail.

Vragen staat vrij 
Verzamel je vragen en stel ze tijdens de Zoom-meeting op donderdag 21 juli van 15.00 uur - 16.00 uur. Vragen staat tenslotte vrij en misschien help je een ander er ook wel mee! Goed om te weten: je hoeft natuurlijk niet de hele meeting aanwezig te zijn. Mocht je na afloop nog ergens tegen aanlopen, dan kun je altijd nog contact opnemen met onze adviseurs. Tot de sluitingsdatum van de subsidieregeling, 16 september, staan zij voor je klaar. Dus: blik op oneindig en schrijven maar, want wie weet hoor jij in het najaar dat je subsidieaanvraag is gehonoreerd.

Aanmelding
Schrijf je in via onderstaand aanmeldformulier. Je krijgt uiterlijk 20 juli een Zoom-link toegestuurd.

Tip: Meld je aan voor de training projectplan schrijven en fondsenwerving

samen in zee, cultuurkwadraat

Specificaties

Datum
Tijd
15:00-16:00
Locatie
Online: je krijgt een Zoom-link toegestuurd

Aanmeldformulier