Online meeting: stel je vragen over Samen in Zee

Je wilt graag een subsidieaanvraag doen via de nieuwe Samen in Zee-regeling, maar je loopt tegen obstakels aan. Geen probleem! Tijdens dit online vragenuurtje kun je Leo Adriaanse (directeur Cultuurkwadraat) en Iris Scherphof (communicatiemedewerker Cultuurkwadraat) de oren van het hoofd vragen over het hoe, wat, wanneer en waarom van Samen in Zee.

Advies op maat 

Past mijn aanvraag binnen een van de projectthema’s van Samen in Zee? Hoe vul ik een samenwerkingsverband in? Hoeveel subsidie vraag ik aan? Een subsidieaanvraag schud je niet zomaar uit je mouw. Er zijn allerlei voorwaarden en normen waar je aan moet voldoen. De medewerkers van Cultuurkwadraat kunnen je gratis advies geven over wat bij jouw project past. Advies op maat, dus! En hebben zij het antwoord niet direct paraat, dan ontvang je dat in de dagen daarna per mail.

Vragen staat vrij

Verzamel je vragen en stel ze tijdens de online meeting op donderdag 1 september van 11.00 uur - 12.00 uur. Vragen staat tenslotte vrij en misschien help je een ander er ook wel mee! Goed om te weten: je hoeft natuurlijk niet de hele meeting aanwezig te zijn. Mocht je na afloop nog ergens tegen aanlopen, dan kun je altijd nog contact opnemen met onze adviseurs. Tot de sluitingsdatum van de subsidieregeling, 16 september, staan zij voor je klaar. Dus: blik op oneindig en schrijven maar, want wie weet hoor jij in het najaar dat je subsidieaanvraag is gehonoreerd.

samen in zee, cultuurkwadraat

Specificaties

Datum
Tijd
11.00-12.00
Locatie
Online: je krijgt een link toegestuurd

Aanmeldformulier