Start basistraining interne cultuurcoördinator (icc)

De basistraining interne cultuurcoördinator leidt leerkrachten of basisschooldirecteuren en cultuurprofessionals op tot cultuurcoördinator in het basis- en voortgezet onderwijs. Schooljaar 2022-2023 organiseren we Zeeland-breed een icc-training. Deelnemers bezoeken gedurende de icc-training inspirerende culturele locaties door heel Zeeland.

Wil je nog beter toegerust zijn voor je werk als interne cultuurcoördinator in het primair of voortgezet onderwijs? Volg dan de icc-trainnig. De training is leerzaam en inspirerend voor zowel nieuwe als gecertificeerde cultuurcoördinatoren en groepsleerkrachten, omdat actuele ontwikkelingen in cultuureducatie de revue passeren. 

De training biedt praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op school optimaal vorm te geven, te stimuleren en te behouden. In de bijeenkomsten krijg je onder meer ingrediënten aangereikt voor het schrijven van een cultuurbeleidsplan of een update van het bestaande cultuurbeleidsplan op school.

Inhoud basistraining icc

Wil je alvast meer informatie over de opzet en inhoud van bijeenkomsten van de icc-cursus? Stuur dan een e-mail naar: info@cultuurkwadraat.nl 

Voor wie: schoolteam/leerkrachten, icc'ers, cultuurprofessionals

Data en locaties: woensdagen van 16:00-19:30: 12 oktober, 16 november, 14 december 2022 en 18 januari, 1 maart, 5 april, 24 mei en 21 juni 2023. 

De locaties worden medio juli bekend gemaakt. 

Kosten: de basistraining icc wordt mogelijk gemaakt door de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Er zijn daarom geen kosten aan deelname verbonden. 

Inschrijvenvia het aanmeldformulier.

Start basistraining icc januari 2020

Specificaties

Datum
Tijd
16:00-19:30, voor broodjes wordt gezorgd
Locatie
Inspirerende locaties door heel Zeeland

Meer informatie of direct inschrijven?

Uitgebreide informatie over de basistraining interne cultuurcoördinator tref je via de volgende link.