Zeeuwse Cultuurdag

De Cultural Board Zeeland nodigt je uit om in rondetafelgesprekken met elkaar in gesprek te gaan over een gepitcht onderwerp. Cultuurkwadraat zal aanwezig zijn als een van de betrokken organisaties. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn: vernieuwing en verbreding in het kader van de ontwikkelagenda (provincie Zeeland), arbeidsmarkt/fair pay (kunstenaars/ZZP’ers), duurzaamheid/inclusie (Raad voor Cultuur), Middelburg 2033 (gemeente Middelburg), samenwerking Vlaanderen (Gents Kunstenoverleg), participatie en combinatiefunctionaris (Cultuurkwadraat), open deuren (ZB), ontwikkelingen en kansen binnen erfgoed (Zeeuwse Ankers).

Programma

9:00      Inloop

9:30      Opening door Kristel Baele 

9:45      Keynote door Floor Ziegler (Stadmaker)

10:00    Ronde tafelgesprekken

12.10    Lunch/ontmoeting

13:30    Inleiding ontwikkelagenda provincie

13:45    Vervolg programma

15:45    Sluiting door Anita Pijpelink (gedeputeerde)

16:00    Borrel/ontmoeting

Met medewerking van het JZ DUO.

Het middagprogramma wordt ingeleid door de provincie. Daarna gaat men met elkaar in gesprek met als doel de opgehaalde ideeën en informatie verder te concretiseren tot uitvoerbare plannen.

Het wordt geen dag om subsidies te verdelen, maar wel een dag om contacten aan te knopen, met elkaar in gesprek te gaan en samen plannen te smeden om cultuur in Zeeland te versterken.

Aanmelden

Meld je voor 1 oktober a.s. via deze link.

Cultural Board I logo

Specificaties

Datum
Tijd
9:00 – 17:00 uur
Locatie
De Stenge, Stengeplein 1, Heinkenszand