LinC Zeeland

In 2024 start de opleiding Leiderschap in Cultuur Zeeland (afgekort: LinC Zee). LinC is er voor culturele leiders die willen werken aan hun leiderschap, visie en innovatieve vermogen. In Zeeland is het belangrijk dat er voldoende jonge en ambitieuze mensen zijn voor leidinggevende posities in de culturele sector.

Bij LinC draait het om: opdoen van de nieuwste inzichten, reflectie, kennisdeling en inspiratie. Het programma is ervarings- en actiegericht. Gastdocenten en ervaringsdeskundigen delen kennis waarmee de deelnemer zelf en in teams praktisch aan de slag gaat.

LinC Zeeland richt zich op thema's als persoonlijk leiderschap, artistiek versus zakelijk, denken in kosten en opbrengsten, innovatie, business planning, publieksontwikkeling; de verbinding van het culturele veld naar de samenleving in al haar facetten. Deelnemers worden uitgedaagd om kritisch naar zichzelf en hun eigen beroepspraktijk te kijken, maar ook het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere deelnemers is van groot belang.

Deelnemers sluiten aan op het landelijk netwerk van LinC-professionals en vormen zelf ook een regionaal kennisnetwerk. Samen werken zij aan nieuwe verbindingen tussen instellingen, disciplines, cultuur en samenleving en aan een vitale, slagvaardige en financieel gezonde sector.

Lees hier verder

Klik hier om je direct aan te melden 

 
Afbeelding: certificaatuitreiking eerste lichting LinC Brabant
LinC Brabant

Specificaties

Doelgroep
Cultuurprofessionals
Trainer
Gastdocenten / docenten Universiteit Utrecht
Thema
Zakelijk Leiderschap
Categorie
opleiding
Data
4 en 5 november, 9 december 2024 en 3 februari, 17 maart, 12 mei en 16 & 17 juni 2025
Duur
november 2024 t/m juni 2025
Prijs
2800 euro I subsidie is mogelijk via Werktuig PPO