Cultuurversterking

Onder het label Cultuurversterking vallen alle projecten, regelingen en ondersteunende activiteiten ter versterking van de professionele - en amateurkunsten in Zeeland die Cultuurkwadraat organiseert en ontwikkelt.

logo_zeeland_cultuur_fonds_voucher

Fondsenwerving

De Provincie Zeeland en Cultuurkwadraat willen het financieringsproces van culturele projecten zo makkelijk mogelijk maken. Samen willen we ervoor zorgen dat Zeeuwse culturele projecten een grotere kans maken om uitgevoerd te worden en werken we aan een inspirerende en bloeiende cultuursector in Zeeland. Daarom biedt Cultuurkwadraat via de voucherregeling een-op-eenbegeleiding aan, en daarnaast trainingen gericht op plannen schrijven en fondsen aanvragen.

Lees meer

Vliegende Brigade

Vliegende Brigade

Nieuw in Zeeland: een Vliegende Brigade om de Zeeuwse cultuursector te versterken! De Vliegende Brigade ondersteunt op organisaties op het gebied van programmering, productie, personeel en publiciteit/PR.

Lees meer

Fanfare Cultuurversterking

Cultuur Hub Zeeland

In opdracht van de Provincie Zeeland zet Cultuurkwadraat zich in voor vitale en sterke Zeeuwse amateurkunsten.

Lees meer

de cultuurbus

De Cultuurbus

Sinds 2019 is De Cultuurbus een onmisbaar element in de cultuureducatieve infrastructuur van Zeeland. Wil jij met jouw klas op culturele excursie? Vraag De Cultuurbus aan.           

lees meer

Samen in Zee

Samen in Zee

Met de impulsregeling Samen in Zee willen de Provincie Zeeland en de 13 Zeeuwse gemeenten de cultuursector in Zeeland versterken en verduurzamen. Er zijn nu twee aanvraagperiodes geweest waarin culturele instellingen en cultuurprofessionals in samenwerking met andere partijen subsidie konden aanvragen.

Lees meer

volwassenenfonds sport en cultuur

Jeugdfonds en Volwassenenfonds Sport & Cultuur in Zeeland

Cultuurkwadraat treedt op als adviesorganisatie richting deze fondsen, die zijn ondergebracht bij SportZeeland. 

Lees meer