Aanvraagperiode De Cultuurbus gesloten

20 jan 2023 — De aanvraagperiode van De Cultuurbus, die normaliter loopt van 1 t/m 31 januari 2023, is al per 20 januari 2023 gesloten.

Cultuurbus

De aanvraagperiode is vroegtijdig gesloten, omdat het maximum aan aanvragen is al is bereikt. Er kunnen dus helaas geen busritten meer aangevraagd worden voor het schooljaar 2022-2023. Het aanvraagformulier op de website is niet meer beschikbaar. 

Cultuurkwadraat draagt zorg voor de planning van De Cultuurbus, vaak in samenhang met een bezoek aan een culturele instelling of activiteit. Sinds de start van De Cultuurbus is gebleken dat dit een heel populaire, en noodzakelijke, dienst voor het Zeeuwse onderwijs is. Dat merken we aan de grote hoeveelheid aanvragen en de reacties die we krijgen van scholen en het culturele veld.

De huidige regeling, die door Cultuurkwadraat wordt uitgevoerd namens de provincie Zeeland, loopt t/m juni 2023. Natuurlijk wil Cultuurkwadraat graag deze regeling in de toekomst blijven uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat kunst, cultuur en erfgoed voor alle kinderen en jongeren in de provincie bereikbaar is. Daarom wordt op dit moment hard gewerkt aan een projectplan voor de komende jaren. Zodra hier meer over bekend is, wordt daar uiteraard over gepubliceerd.

Naar nieuwsoverzicht