Samen in Zee: versterking cultuur in Zeeland

De regeling Samen in Zee wordt georganiseerd door de Provincie Zeeland en 10 Zeeuwse gemeenten (Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Veere en Vlissingen). De aanvraag dien je online in via subsidieloket van de Provincie Zeeland. Cultuurkwadraat helpt je tijdens het aanvraagproces.

Samen in Zee openstelling derde tender: 2 april t/m 21 mei 2024

De regeling Samen in Zee wordt voor de derde keer opengesteld. In de periode van 2 april tot en met 21 mei 2024 kan subsidie worden aangevraagd.

De rol van Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat begeleidt je bij het doen van je aanvraag. Welk projectonderwerp past bij mij? Met wie kan ik het beste samenwerken? Wat is de deadline voor het inleveren van mijn aanvraag? Stuur jouw projectplan naar de adviseur van Cultuurkwadraat voor feedback en handige tips. Wacht hier niet mee tot het laatste moment!

Contactgegevens Samen in Zee 

Anne-Marijn Burgers
sameninzee@cultuurkwadraat.nl
06 42 34 64 25 

bereikbaar: maandag en woensdag
(dinsdag en donderdag op afspraak)

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie. 

Je kunt contact opnemen om een belafspraak in te plannen met de adviseur van Cultuurkwadraat, om jouw vraagstuk in kaart te brengen zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden. 

Bijeenkomsten: advies op maat en fondsenwerving
Meld je aan voor één van de online-bijeenkomsten op 8 mei.

Aanmelden

 

samen in zee

Alles over jouw aanvraag
Als je een subsidieaanvraag indient voor Samen in Zee, moet die aan een aantal voorwaarden voldoen. Hoe pak je dat aan? 

Lees verder

samen in zee logo

Leden adviescommissie Samen in Zee 

De adviescommissie bestaande uit vijf leden, beoordeelt de aanvraag op inhoudelijk niveau. Door middel van een puntentelling worden de aanvragen gerangschikt. Dit vormt het advies aan Provincie Zeeland, waarna wordt besloten of je aanvraag wordt gehonoreerd. 

Lees verder 

NDT x Grote Kerk Veere

De Samen in Zee-projecten van 2022 

Tijdens de tweede ronde van Samen in Zee werden 25 voorstellen ingediend. Daarvan werden er 15 gehonoreerd. Welke projecten zijn dat?

lees VERDER     

Danser op het podium

De Samen in Zee-projecten van 2021 

Na de eerste aanvraagperiode van Samen in Zee, in 2021, zijn tien projecten met een subsidie gehonoreerd. Welke projecten zijn dat? 

Lees verder