Basistraining interne cultuurcoördinator (icc)

De cursus interne cultuurcoördinator (icc-cursus) leidt leerkrachten of basisschooldirecteuren en cultuurprofessionals op tot cultuurcoördinator in het basisonderwijs.

Wil je nog beter toegerust zijn voor je werk als interne cultuurcoördinator? Volg dan de icc-cursus. De training is leerzaam en inspirerend voor zowel nieuwe als gecertificeerde cultuurcoördinatoren en groepsleerkrachten, omdat actuele ontwikkelingen in cultuureducatie de revue passeren. 

De cursus biedt praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om cultuuronderwijs op school optimaal vorm te geven, te stimuleren en te behouden. In de bijeenkomsten krijg je onder meer ingrediënten aangereikt voor het schrijven van een cultuurbeleidsplan of een update van het bestaande cultuurbeleidsplan op school.

Inhoud icc-cursus

Wil je alvast meer informatie over de opzet en inhoud van bijeenkomsten van de icc-cursus? Stuur dan een e-mail naar: info@cultuurkwadraat.nl 

Locatie van de bijeenkomsten: afwisselend Goes en Middelburg (je ontvangt de specifieke locaties voor aanvang van de cursus). 
Aanmelden: via onderstaand aanmeldformulier.

interne cultuurcoördinator, cultuureducatie, icc, cultuurkwadraat

Specificaties

Doelgroep
Cultuurprofessionals
Icc'ers
Schoolteam/Leerkrachten
Trainer
Pieter Mols
Categorie
Cursus
Data
In 2021 start een nieuwe cursus. Voor meer informatie, mail: info@cultuurkwadraat.nl
Prijs
Gratis
Start basistraining icc januari 2020

Dagboek van een icc-cursist

Hester Jenkins, adviseur cultuureducatie KCE Oosterschelderegio, volgt de Basistraining interne cultuurcoördinator (icc) die Cultuurkwadraat aanbiedt. Van 9 september tot en met 25 november 2020 verdiept zij zich vijf dagdelen, samen met icc'ers en groepsleerkrachten, in betekenisvol cultuuronderwijs. De komende maanden deelt zij haar ervaringen.

Lees verder

Aanmeldformulier