Extra budget voor de Cultuurbus

27 feb 2024 — Vanwege de populariteit en het succes van de Cultuurbus heeft Cultuurkwadraat in december 2023 een verzoek bij Provincie Zeeland ingediend voor extra budget voor scholierenvervoer naar culturele instellingen. Wij zijn blij om mee te kunnen delen dat het verzoek voor de uitbreiding door Provincie Zeeland is toegekend!

cultuurbus 2024

De Cultuurbus is een succesvol middel om Zeeuwse kinderen en jongeren een bijzondere buitenschoolse cultuurervaring te brengen. Vanwege de populariteit en het succes van de Cultuurbus heeft Cultuurkwadraat in december 2023 een verzoek bij Provincie Zeeland ingediend voor extra budget voor scholierenvervoer naar culturele instellingen. Wij zijn blij om mee te kunnen delen dat het verzoek voor de uitbreiding door Provincie Zeeland is toegekend! Dit betekent dat er circa 575 ritten kunnen plaatsvinden verdeeld over dit schooljaar (2023-2024) en het volgende schooljaar (2024-2025).

 

Vanaf 1 t/m 30 juni 2024 is het weer mogelijk om een Cultuurbus aan te vragen.

De Cultuurbus rijdt sinds 2019 en is een initiatief van Provincie Zeeland en Cultuurkwadraat. Met De Cultuurbus worden scholen gestimuleerd ‘de bus te pakken’ naar cultureel aanbod, dat past bij hun eigen vraag, beleid en ontwikkeling.

 

Meer informatie? Check: https://cultuurkwadraat.nl/cultuurversterking/de-cultuurbus

Naar nieuwsoverzicht