Cultuurkwadraat in de Zeeuwse Cultuur Agenda

7 sep 2022 — Nu te lezen in de najaarseditie van Zeeuwse Cultuur Agenda: een mooi artikel over de activiteiten van Cultuurkwadraat op het gebied van cultuureducatie en cultuurversterking in Zeeland!

Zeeuwse Cultuuragenda 2

Cultuureducatie begint bij verwondering, want: 'Verwondering maakt je blij, het verrast je en verruimt je blik'. In het artikel in de najaarseditie van de Zeeuwse Cultuur Agenda lees je hoe de kracht van verwondering middels cultuureducatie in Zeeland gestimuleerd wordt. 

Tot 16 september, de sluitingsdatum van de subsidieregeling Samen in Zee, begeleidt Cultuurkwadraat aanvragers bij al hun vragen. Dat is één van de manieren waarop Cultuurkwadraat zich inzet als cultuurversterker in Zeeland. Ook over Samen in Zee kun je verder lezen in de najaarseditie van de Zeeuwse Cultuuragenda. 

Met dank aan Marja Geerse van de Kinderkunstweek, Ronaut den Hollander van de Prins Willem van Oranjeschool in Terneuzen, Cora van der Peijl van het Kindcentrum de Welle in Kruiningen, Eva Martens van het Het Goese Lyceum, Cathelijne Maat van het Hoogtij Festival in Groede en Wietske Lelie van Het Zeeuws Orkest.

Afbeelding
Zeeuwse Cultuuragenda

 

 

Naar nieuwsoverzicht