Op pad: vraag De Cultuurbus aan

Ga je met je leerlingen op bezoek bij een culturele instelling? Gedurende drie periodes per schooljaar kan je bij ons een aanvraag doen voor De Cultuurbus. Wij nemen de aanvraag in behandeling en informeren je uiterlijk tien dagen na het verstrijken van de aanvraagperiode of we een bus voor jullie hebben gereserveerd.

Let op!

  • Als je via Cultuurkwadraat een bus aanvraagt, regelt Cultuurkwadraat alleen het busvervoer. Het bezoek aan de culturele instelling dient zelf geboekt te worden. Het is pas mogelijk een bus aan te vragen als het cultuurbezoek is ingepland.
  • De Cultuurbus vertrekt op zijn vroegst om 9.00 uur vanaf de school. Houd hier rekening mee bij het maken van afspraken met de culturele instelling.
  • Aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
  • Aanvragen die aan de algemene voorwaarden en uitgangspunten voldoen worden gehonoreerd totdat het regioplafond is bereikt. Is er minder vraag in een regio, dan wordt het overgebleven budget ingezet voor aanvragen uit andere regio’s.

Reservering Cultuurbus

Veelgestelde vragen

We hebben de belangrijkste veelgestelde vragen over de regeling Busvervoer Cultuurbezoek voor je verzameld.

Contact

Ben je geïnteresseerd in Cultuurkwadraat of wil je meer weten? We vertellen je graag meer over de ondersteuning van kunst & cultuur Zeeland!

Meld je aan als bestemming

Om toegevoegd te worden aan de lijst van bestemmingen voor cultuurbezoek vragen we culturele instellingen een aanmeldformulier in te vullen.