Aanmelden als aanbieder

Vanaf het schooljaar 2019-2020 kunnen alle Zeeuwse scholen voor het primair onderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het vmbo gebruik maken van de regeling Busvervoer cultuurbezoek. De Provincie Zeeland stelt jaarlijks een subidie beschikbaar om scholen te stimuleren de bus te pakken op weg naar cultureel aanbod dat past bij hun eigen vraag, beleid en ontwikkeling.

Scholen kunnen een gratis busrit aanvragen via onder meer de website van Cultuurkwadraat.
Op de culturele kaart staan voor scholen de bestemmingen binnen Zeeland. Ook jouw culturele instelling willen we graag toevoegen aan deze lijst.

Cultuurkwadraat beoordeeld

Meld je aan als bestemming

Om toegevoegd te worden aan de lijst van bestemmingen voor cultuurbezoek vragen we culturele instellingen een aanmeldformulier in te vullen. Het aanmeldformulier kan per e-mail aangevraagd worden via: cultuurbus@cultuurkwadraat.nl 
 

Voorwaarden bestemmingslijst regeling Busvervoer cultuurbezoek

Voor opname op de bestemmingslijst geldt een aantal voorwaarden om met zekerheid vast te
stellen dat de regeling wordt gebruikt voor educatief cultuurbezoek. De voorwaarden voor
opname zijn de volgende:

Wat kan Cultuurkwadraat voor jou betekenen?

Wij richten ons op ontwikkeling en vernieuwing van het cultuuronderwijs, het bevorderen van de vakinhoudelijke deskundigheid van leerkrachten en het verbeteren van de relatie tussen scholen en culturele instellingen.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Meer weten over hoe in Zeeland wordt gewerkt aan cultuureducatie? Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van scholing en coaching? Of wil je een uitleg over de budgetten voor cultuureducatie? We vertellen je er graag meer over!

Contact

Ben je geïnteresseerd in Cultuurkwadraat of wil je meer weten? We vertellen je graag meer over de ondersteuning van kunst & cultuur Zeeland!