Presentatie Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 in Zeeland

19 okt 2020 — Het plan voor een Zeeland brede aanpak van Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 staat in de grondverf! Tijdens de vele verkenningsgesprekken met het onderwijs en de drie ontwikkelsessies met het culturele veld hebben we veel interessante informatie opgehaald.

presentatie_cultuurkwadraat_-_cultuureducatie_met_kwaliteit_21-24

De daar uitgesproken ambities, wensen en behoeften hebben we vertaald in een toegankelijk (concept) vierjarenprogramma dat we graag aan jullie willen presenteren.

Op dinsdag 13 oktober presenteerden we onder de titel: 'Bouwen aan het Zeeuwse atelier voor de verwondering', het Zeeuwse programma voor Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024. Deze online presentatie werd gegeven aan de deelnemers van de verkenningsgesprekken met het onderwijs en ontwikkelsessies met het culturele veld. Vervolgens zijn de beleidsmedewerkers en bestuurders van Provincie Zeeland en de Zeeuwse gemeenten op de hoogte gebracht. 

 

Online presentatie

Bekijk nu de online presentatie nieuwe programmalijnen, activiteiten en bouwstenen voor Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 in Zeeland.

Meer informatie

Meer informatie over de Zeeland brede CmK-aanpak 2021-2024 is te lezen op de volgende pagina:

Ontwikkeling CmK 21-24

Via onze provinciale nieuwsbrief nemen we jullie mee in de ontwikkeling van de aanvraag. Ontvang je die nog niet? Schrijf je dan hier in voor ontvangst hiervan.

Naar nieuwsoverzicht