Meld je nu aan voor de Zeeuwse Inspiratiedag Cultuuronderwijs

9 feb 2021 — Cultuurkwadraat organiseert samen met partners de Tweede Zeeuwse Inspiratiedag Cultuuronderwijs. Deze online bijeenkomst is voor iedereen die zich met cultuureducatie bezighoudt in Zeeland: vanuit het onderwijs en kinderopvang, de culturele sector en de overheid.

Cultuurkwadraat, Cultuureducatie met Kwaliteit, Zeeland

Met deze bijeenkomst wordt de periode Cultuureducatie met Kwaliteit 2017-2020 afgesloten en gaat de periode Cultuureducatie met Kwaliteit 2021-2024 van start. Dit jaar treffen we elkaar online, en wel op donderdag 25 februari, van 15.00 tot 18.00 uur. We hebben een programma samengesteld dat voor iedereen relevant, inspirerend en prikkelend is en dat ook jou een podiumplaats biedt.

 

Keynote Jeroen Lutters, inspiratiesessies, presentatie nieuwe CmK-programma en quiz
We beginnen met een welkomstwoord van dagvoorzitter Nynke van der Ploeg, directeur van Toonbeeld.Dr. Jeroen Lutters, grondlegger van de methode Art-Based Learning, verzorgt de keynote. We presenteren het nieuwe CmK-programma Zeeuwse atelier voor de verwondering en overhandigen het eerste exemplaar van een publicatie over CmK 2017-2020 aan gedeputeerde Anita Pijpelink.

Na het plenaire gedeelte gaan we uiteen en volgt iedereen twee inspiratiesessies naar eigen keuze. We hebben een breed aanbod samengesteld met workshops en presentaties over bijvoorbeeld Art- Based Learning, media & technologie, procesgerichte didactiek en cultuureducatie in het voorgezet en speciaal onderwijs.

We ronden de Inspiratiedag af met een presentatie van ideeën van de deelnemers (grijp je kans!) én de Zeeuwse Cultuureducatie Flits Quiz.

Bekijk het volledige programma en meld je aan via de volgende link:

Inspiratiedag 

Naar nieuwsoverzicht