Nieuwe post-hbo opleiding: Vakspecialist Muziek

7 nov 2023 — Het is weer mogelijk om de post-hbo cursus Vakspecialist Muziek op de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen te volgen. Een prachtige manier voor basisschoolleraren om zich verder te ontwikkelen!

hz cultuurkwadraat vakspecialist muziek

Inhoud
Wil je gevarieerde muzieklessen kunnen geven aan groep 1 t/m 8? Jouw collega’s ondersteunen bij het geven van muzieklessen? Werken aan een visie op muziekonderwijs op jouw werkplek? Dan is de opleiding Vakspecialist Muziek echt iets voor jou! Je raakt bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziekonderwijs en krijgt inzicht in leerlijnen en methodisch materiaal voor het vak muziek voor de basisschool. Je maakt een persoonlijk opleidingsplan en bepaalt voor een groot deel je eigen leerroute, aansluitend bij jouw niveau en praktijksituatie.

Verduurzaam muziekonderwijs in jouw school
Scholen die vanuit de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit het muziekonderwijs willen verduurzamen, kunnen 50% van de opleidingskosten vergoed krijgen. Ook scholenkoepels in Zeeland kunnen middels deze opleiding een vakspecialist muziek voor hun gezamenlijke scholen laten opleiden. Voor de bijdrage van € 1525 kan bij Cultuurkwadraat een aanvraag worden ingediend. Neem hiervoor contact op met Tessa Sonnemans: t.sonnemans@cultuurkwadraat.nl

Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Bekijk de webpagina: https://hz.nl/opleidingen/vakspecialist-muziek of neem dan contact op met Arthur Huige via het e-mailadres: vakspecialistmuziek@hz.nl.

Flyer post-hbo Vakspecialist Muziek 

Naar nieuwsoverzicht