Josje de Regt volgt Leo Adriaanse op als directeur-bestuurder

14 mrt 2024 — Per 8 maart is Josje de Regt aangesteld als directeur-bestuurder van Cultuurkwadraat. Zij volgt daarmee Leo Adriaanse op die vier jaar leiding gaf aan het provinciale instituut.

Josje de Regt, Cultuurkwadraat

Josje brengt een rijke ervaring mee uit de onderwijssector en de culturele sector, zowel op lokaal, provinciaal als landelijk niveau. Ze is een veelzijdige bestuurder met scherp oog voor mensen, organisatie en externe ontwikkelingen en goed bekend met het culturele veld in Zeeland en de plek van Cultuurkwadraat daarin. Daarmee sluit zij naadloos aan bij de huidige fase waarin Cultuurkwadraat zich bevindt:

"Als Raad van Toezicht zijn wij verheugd dat Josje de leiding van Cultuurkwadraat op zich neemt. We hebben er alle vertrouwen in dat met haar aanstelling niet alleen de lopende projecten van Cultuurkwadraat uitstekend worden voortgezet, maar ook dat in samenspraak met de Provincie Zeeland de dienstverlening van onze organisatie een betere positie krijgt, op weg naar een provinciaal ontwikkelbedrijf voor de Zeeuwse cultuursector" - Klaas Terlage, voorzitter Raad van Toezicht.  

Josje kijkt uit naar haar nieuwe rol en is vastbesloten om de missie en visie van Cultuurkwadraat verder te versterken en te realiseren. Haar LinkedIn-profiel tref je via de volgende link: https://www.linkedin.com/in/josje-de-regt-0a018b52/

Raad van Toezicht Cultuurkwadraat
Loes Meeuwisse, Marco van Vulpen en Klaas Terlage

Naar nieuwsoverzicht