Subsidieregeling Samen in Zee geopend

5 apr 2024 — De regeling Samen in Zee wordt voor de derde keer opengesteld door de Provincie Zeeland in samenwerking met 10 Zeeuwse gemeentes. In de periode van 2 april tot en met 21 mei 2024 kan deze subsidie worden aangevraagd.

samen in zee

De regeling Samen in Zee wordt voor de derde keer opengesteld door de Provincie Zeeland in samenwerking met 10 Zeeuwse gemeentes. In de periode van 2 april tot en met 21 mei 2024 kan deze subsidie worden aangevraagd.

Binnen de regeling is subsidie beschikbaar voor projecten die de culturele sector in Zeeland vernieuwen en/of versterken. Deze regeling is bedoeld om samenwerkingsverbanden te ondersteunen die helpen om de culturele sector in Zeeland toekomstbestendig te maken.

Cultuurkwadraat begeleidt je bij het doen van je aanvraag. Welk projectonderwerp past bij mij? Met wie kan ik het beste samenwerken? Welke onderdelen mogen niet ontbreken binnen mijn aanvraag? Stuur jouw projectplan naar de adviseur van Cultuurkwadraat voor feedback en handige tips. Wacht hier niet mee tot het laatste moment!

Neem contact op met Cultuurkwadraat via onze projectpagina Samen in Zee.

Naar nieuwsoverzicht