Adviescommissie Samen in Zee

De adviescommissie beoordeelt de aanvragen op inhoudelijk niveau. Door middel van een puntentelling worden de aanvragen gerangschikt. Dit vormt het advies aan Provincie Zeeland, waarna wordt besloten of je aanvraag wordt gehonoreerd.

 

Leden adviescommissie Samen in Zee 

Afbeelding
commissie 2

Staand (l-r): Jeroen Landman, Josephine Voets, Dennis Castel

Zittend: (l-r): Els Joosten, Natascha van Wees

 

Josephine Voets (voorzitter) I Linkedin  

Als adviseur en projectcoördinator bij KunstLoc Brabant zet ze zich in om cultuur mogelijk en toegankelijk te maken. Haar motivatie? Zorgen voor een vitale cultuursector zodat mensen kunnen blijven genieten van cultuur en kunstenaars op hun beurt de maatschappij kunnen blijven prikkelen, inspireren, bevragen en in vervoering brengen. Daarnaast heeft Josephine haar eigen onderneming gericht op de ontwikkeling van dansproducties. 

 

Dennis Castel I Linkedin

Eigenaar van het reclamebureau ZeeuwsOnline, voorzitter van Stichting IN Vlissingen Promotie en lid van de Mediaraad van Omroep Zeeland. Dennis Castel voelt grote betrokkenheid bij de cultuur en leefbaarheid van de regio. Na zijn eerste jaar als commissielid: ‘De subsidie Samen in Zee heeft zichtbaar bijgedragen aan versterking van de culturele sector en de totstandkoming van écht nieuwe projecten. Ik ben trots op Zeeland met zoveel talent en kijk uit naar de nieuwe aanvragen.’

 

Els Joosten I Linkedin 

Van alle markten thuis, deze ervaren adviseur, consultant, netwerker, leidinggevende, en trainer die op dit moment werkzaam is als senior beleidsadviseur in de provincie Noord-Holland. Ook dit jaar, tijdens de tweede aanvraagperiode, kijkt ze ernaar uit kennis te maken met het Zeeuwse culturele veld.

  

Natascha van Wees I Linkedin

Als teamleider educatie van Cultuurbedrijf werkt Natascha voor de gemeente Bergen op Zoom. Cultuurvisie en -beleid formuleren is haar niet vreemd, net als het toetsen van subsidieaanvragen. Maar het belangrijkste: Zeeland gaat haar aan het hart en ze is nieuwsgierig naar de vernieuwingskracht van het culturele veld in Zeeland. 
 

Jeroen Landman I Linkedin

Met zijn brede ervaring in het culturele veld - van museum tot theater - en als zakelijk leider van Archikidz in Rotterdam brengt Jeroen Landman groot enthousiasme voor de sector mee.  Hij is werkzaam als  beleidsadviseur kunst en cultuur bij de gemeente Maassluis.  

 

siz meerkleuren

Alles over jouw aanvraag
Als je een subsidieaanvraag indient voor Samen in Zee, moet die aan een aantal voorwaarden voldoen. Hoe pak je dat aan? 

Lees verder